Bli Medlem

Bli medlem i Åmynnets Intresseförening

Åmynnets Intresseförening är VÅR förening – främst Åmynnesbor, men alla är välkomna! Bli medlem nu.

Tillsammans hjälps vi åt att underhålla bl.a. vår elbelysta pulkbacke med grillplats och vår lilla badplats – Bäverbadet – i Åmynnesfjärden.

Vi har en föreningslokal som vi kan utnyttja till verksamheter i föreningens regi samt hyra för privat bruk där vi har tillgång till bl.a. ett litet kök, stolar och bord för större samlingar, ljudutrustning med Chromecast, liten kyl mm. Genom åren har föreningslokalen – Åmynnesgården – använts till dopfika, bröllopsfester, surströmmingsfester osv.

Föreningen står också bakom många verksamheter för att försöka få ekonomi till att bl.a. behålla Åmynnesgården i vår ägo och samtidigt kunna hitta på evenemang för hela byn.

Hyresintäkterna för Åmynnesgården täcker inte driftkostnaden på långa vägar och det är vår ambition att hålla ned hyresavgiften i rimlig nivå. Därför vädjar vi nu till dig att visa ditt stöd och bidra till vår förening. Alla frivilliga bidrag utöver medlemsavgiften är mycket välkomna!

Vi hoppas också på att fler vill engagera sig och gärna komma med idéer som hjälper till att öka gemenskapen och trivseln här i byn. Allt är möjligt – ingenting är omöjligt!

Medlemsavgift ska betalas till BankGirot, inte Swish.

Vid betalning via Internet vänligen lämna meddelande om namn/familj, gatuadress, postnr och ort samt ”Medlemsavgift ÅÅÅÅ” där ÅÅÅÅ är årtalet avgiften avser. Du kan alltså inte ange OCR-nr utan måste välja meddelande!

Årsavgiften för året fastställs på föregående års årsmöte.

Frivilliga bidrag utöver medlemsavgiften är naturligtvis alltid välkomna!

Avgift Familj/Hushåll och år200 kr (2019)
200 kr (2020)
Bankgiro5481-3928

När du betalt in din medlemsavgift, gå gärna med i vår slutna medlemsgrupp på Facebook.