Årsmöte 2018

Idag höll föreningen årsmöte 2018. Mikael Ljung var inbjuden och godkändes som mötesordförande. Vi följde de punkter som är satta enligt våra stadgar, där bl.a. val av styrelsemedlemmar och i år ordförande gjordes. Till ny ordförande för nästkommande två år valdes Peter Lundgren.

Styrelsen redovisade ett positivt resultat för 2017 jämfört med budget. Kassören förklarade detta med att vi har varit mer aktiva med aktiviteter och kommit igång med barnverksamhet som gör det möjligt att söka bidrag. Föreningen har historiskt sett inte sökt många bidrag, men det är något vi måste förbättra. Vi behöver framöver gå med lite vinst för att kunna renovera Åmynnesgården som är den stora post som kostar pengar för föreningen. Efter redovisade verksamhets- och förvaltningsberättelser, revisorernas berättelse så godkände mötet ansvarsfrihet för styrelsen. När alla val av poster var genomförda togs en paus för fika, korv och allmänna diskussioner.

När det var avklarat fortsatte vi mötet och styrelsen redovisade sina aktiviteter för kommande år. Det kommer att bli en späckad vår med många aktiviteter så följ vår sida på Facebook så du inte missar dem. Under sommaren blir det uppehåll för att sedan köra några aktiviteter under hösten också, bl.a. det uppskattade Hamburgerracet.